Torsdag 30/6 - Blogga på flyget

 
 

Nu sitter vi här med ca 2 tim kvar på flyget (TAP). Mr Bean spelas på Tv´n och vi har precis avnjutit middagen som bestod av potatismos med inbakad kyckling och spenat. Till det serverades en super söt dessert som skulle kunna ta kol på en myra… men det fanns även sallad, bröd, kex och ost. Och att dricka till maten blev det för min del ett glas rött av märket ”Grilos”. (inte att rekommendera) Det smakade mkt billigt och påminde mig om fryst korv i smaken..  

 

maten försvann ju från faten lika fort som antilop springer men som tur var så hade vi underhållning hela resan av ett gäng kacklande onycktra höns i 30 års kris. (Vi ser, vi hör er och snälla mosa mig inte genom att hoppa runt i sätet som en babian!) Varför är dessa kvinnor i 30 års åldern så otroligt högljudda och i detta fall slåss med nack-kuddar när dem blir rastlösa? Varför står den ena kvinnan upp i sätet och placerar röven i mitt och J´s ansikten när vi sitter avslappnade och försöker föra en normal konversation?

 
Något annat intressant vi gjorde idag var att vid Gaten iakta hur den otroligt intressanta människan, agerar/reagerar när meddelandet ”boarding” spelas upp i högtalarna. Vi konstaterade att vi människor i genomsnitt liknar flocken med Gnuer från lejonkungen (när de fly från hyenorna)  allas öron vrids åt högtalarna. En person rycker till och med vinden i håret ”rusar” mot flyget, de andra gnuerna får panik och tänker fara, fara vi kommer att missa flyget!? Och rusar genast efter. Tidningarna flyger, tanternas ansiktsuttryck får det att se ut som om de snattat något ut taxfree´n. Och så fort som möjligt måste det på flyget, som om det vore deras sista räddning! (så facinerande) haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0