Skottdag= Solsemester?

Tänk att jag har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen! varför?
För allt solsken såklart! Det känns nästan som om jag varit på solsemester..

Helt underbart vilket väder det har varit och inte nog med det så har jag bara njutit när mörkret lagt sig oxå. jag och syrran har slappnat av och badat Jacuzzi nu på kvällen...så himla skööönt!
Men klockan tickar och det är en dag imorgon också, därför var jag tvungen att fara hem igen och ladda inför jobbet som väntar imorgon.


Vargsafari

Nu jäklar har jag förberett mig med kaffetermos,mugg och kamera inför lite vargsafari!;) tar en sväng i bilen runt byarna där jag bor i hopp om att få se en. Hur många som helst säger att de ser varg hela tiden där jag bor! Men jag har minsan aldrig sett någon:S hoppas på tur idag då^^


Whats up!

 

 

 

 


Ett tips hur man får långa, fylliga ögonfransar!

¿Det är många som undrar hur man kan få längre ögonfransar.?.Jag har alltid tyckt att mina fransar är så korta o tråkiga och därför valde jag att testat ett serum, mina ögonfransar har nu blivit längre :D Och nu ska ni få veta vilket serum det är! Produkten jag använder heter Nutraluxe Lash MD och går att köpa på http://www.stockholmbeauty.com/ogonfransforlangare.html , ett ögonfransserum som får dina ögonfransar att växa ut. Det funkar kanonbra och jag har använt det i ett par veckor..

Det är alltså ett serum som man stryker på ögonlocket och får fransarna att växa naturligt längre. Just nu kan man köpa 1,5ml för 549kr(som jag har) eller 3,0 för 849kr och 4,5ml för 1195kr.

 


Sturup

Min kära bror släppte precis av mig på flygplatsen, tänk att fyra dagar har gått så fort! Men Varför vänta så länge innan man ses? Tror nog jag åker ner om 2 veckor igen;)


Malmö

Idag har jag spenderat dagen på shoppingcentret Entre med Brorsan och Terese:) vem tror ni shoppade loss då? inte jag iaf... det blev bara ett par solbrillor till mig men brorsan hittade en massa fina kläder. Det var riktigt roligt att komma ner till skåne igen och hälsa på han, sist jag var här va nog i oktober?! O_o
Nu kom vi precis hem igen till hans fina hus efter en liten pause i solariet i Landskrona. super skönt, dock ser jag inte ens i närheten ut som en negress :´( Men,men nu ska vi iaf laga ihop lite middag så slipper vi gå hungriga.
// kram på er ♥

Go Fika

Shoppar,njuter av en varm kopp kaffe och letar present:) härlig fredag måste jag säga. Vad händer senare? Kanske blir det utgång med **** ;)


Vart är jag påväg?


 
Om 4 timmar så lyfter flyget och jag har inte ens börjat packa!.. som vanligt... =_=
Kom precis hem från jobbet och har iaf hunnit prata med **** som jag ska hälsa på. Han har inte fått sin julklapp ännu så den får jag inte glömma att ta med mig!;) muhahaha visst ja ett tips när man flyger med små flygplan som mitt i detta fall (15 sittsigt) så är öronproppar ett måste, annars kommer man att ha lika bra hörsel som en 80 årig gnu! vilket inte är särskillt charmigt... 
 hoppas att jag inte kraschar och ö¨nska mig lycka till! ;)

:D


Kungliga bebisen!

Vad tror ni, blir det en flicka eller pojke?

Jag sitter här med min frukost och är så nervös så jag studsar på stolen, Prins Daniel ska hålla tal kl:07:00. Det är vilken minut som helst! Det berättar på nyheterna om hur flera män har svimmat när de sett bebisen efter förlossningen^^ hihi så gulligt.

Lasse borde vinna melodifestivalen! ;D


måndag,måndag..

¿Hur ska jag göra nu då? jag har ju tidigare berättat att jag råkat boka en utomlandsresa samtidigt som jag skulle ha gått på P&L festivalen.... Imorse fick jag ett mail ifrån resebyrån som skriver att resan har blivit inställd och flyttad till den 1/7. Vilket innebär att jag inte kommer att resa förnst sista dagen på festivalen! Är detta ett tecken att jag ska gå på festivalen, eller borde jag sälja biljetten för kanske dubbla pri$et och sedan shoppa utomlands för pengarna? Båda alternativen är vÄÄÄldigt frestande;)


shopping

Jeansväst, snyggt eller fult?

Jag fick iaf en av mamma från gina tricot som jag tyckte var helt awesome! :) och till den köpte ja en lite speciell men snygg T-shirt. Jag tyckte det såg lite ut som festivalkläder vilket ju är perfekt inför sommarens festande;) 
och tillsammans så blev det bara 400kr, bra pris va?!


KLIN & Kissie

♥Gårdagen var minst sagt vild! jag och min vän Linnea bestämde oss för att testa på att festa i Borlänge, man blir ju så trött på falun...  Men vi hade grymt roligt och festade på en nattklubb som heter Klin, det ska tydligen vara dit man går om man ska ut i Borlänge. Och igår var det lite speciellt för då var Kissie( sveriges största bloggare) där oxå! jag stod och pratade med hennes kompis och så puffade han iväg mig och sa att jag ska ta kort med Kissie. Då drog Kissie dit Linnea oxå så vi alla tre blev med på bild! Jag trodde att det bara var jag som hade kort, men jag fick ett sms imorse att jag skulle kika in på Kissies blogg..?. Ja, då visade det sig att Kissie har publicerat en bild på just mig och Linnea av alla på hela nattklubben, hur stor är chansen? haha♥



Här kan ni se fler bilder från festen!→ http://www.kissies.se/vart-ar-vi-2


Valentines Day


I Will Always Love You


Alla hjärtans dag<3

♥ Idag passar jag på att mysa till det även om jag är singel! jag har inhandlat både röda rosor till farmor och farfar och gelehjärtan:)                 (dock är det tulpaner på bilden, som ni kanske ser)

Jag funderade lite och bestämde mig för att jag ville fira alla hjärtans dag, det är synd att inte så många här i sverige gör det, då det är en så mysig dag. om jag kunde och hade orken så skulle jag nog skicka ett kort till alla fina människor där ute! ♥

Dilemma


Varför ska jag vara så smidig för? åh...
Jag fick en Peace and Love biljett i julklapp som jag är överlycklig för eftersom att den är dyr och det kommer en massa stora artister dit i år! festivalen börjar den 26/6-30/6 men dem första dagarna är det bara temadagar så festen börjar typ den 28é. Sedan så bokade familjen en resa till Korfu i början av sommaren bara för att alla fyller jämnt så vi ville fira det stort. Och där är probleme,t jag glömde att checka datumen så vi har bokat resa från den 29/6 då jag ska vara på festivalen!!! hur gör jag nu??

Korfu eller P&L?


vargspår

 

Både en stor och en liten varg har promenerat här:)

The Big Bad Wolf



Jag har ju pratat tidigare om vargar i byn och vi fick se jätte stora vargspår ute på isen, det var riktigt häftigt!


Glittrande snö och skotersafari

Solsken och kritvit snö så långt ögat når, vilket härligt väder det var i Söndags alltså! Jag och familjen, med vänner var ute och åkte skoter på sjön i lilla Sundborn:) det var 0 gradigt ute så det var riktigt skönt.

Söndags fest med Cissi!

Det har varit en riktigt härlig helg men jag får ta och berätta mer imorgon för nu ska jag festa med Cissi:D de e sådant man kan göra när man är ledig på måndagar;) <3 muhaha


Vad Händer & Fötter?

 


Jag vaknade ganska så tidigt i morse.. typ kl 05.02 :S jag somnade visst framför tv´n med huvudet i någon konstig ställning så nacken har varit halvt låst ända tills nu! super skönt.♥.
Nu är klockan redan halv två och jag har inte hunnit göra mer än att leka Jesus och ta en promenad ute på sjön med mamma. Vi spanade efter vargar men inte får man se någon sådan heller, bara tassavtryck. Två vargar har gått över min tomt och folk säger hela tiden att de sett en eller flera vargar, men jag då? jag har aldrig sett en vild varg:S Nöff
Nu är jag iaf hemma igen och funderar på vad jag ska hitta på för tok. Filmkväll, utgång eller bara vara social med någon? hmm ;)

 


träning



Gymmade lite mer än en timme med pappa idag, det var riktigt skönt och jag kände redan att jag kunde lägga på tyngre vikter efter bara nån vecka. Så snart kommer jag att se ut som en riktig bodybuilder! ;D vad tycks... beachen 2012?


Gofika


Har jobbat hela dagen och för första gången på två veckor så var jag inte helt slut efter det;) jag tror att jag börjar komma in i detta arbetsliv nu!  Efter jobbet så åkte jag in till centrum för lite Gofika med Johanna.:) Hon berättade en massa bra tankar och ideer om framtiden. Jag blir helt i extas när jag lyssnar och affärskvinnan inom mig kommer fram. Ja, på en kort stund hann vi planera ca 10-15 år framåt^^ Tihi
och kakan vart tog den vägen? jag blir så irriterad när jag köper en god bakelse och fastnar i ett samtal, för när jag väl ska börja njuta av den så är den redan borta!? NÖFF....
När vi fikat klart så tog Johanna springnota och jag stod kvar där med min ynkliga plånbok som består av lite kalvskinn och några kvitton, så tänkte jag att hon hon kommer att gå långt i affärsvärlden!
Det är inte dem stora inkomsterna utan dem små utgifterna som gör att man bli rik! 
 Okej hon kanske betalade för sig innan hon lämnade mig, men för det blev min plånbok inte tjockare....


vad får man om man kombinera en snäll läkare, en rolig syster och färdiglagad middag?

Jo en GLAD och NÖJD Isabella! :)

Syrran kom hem till mig imorse så vi kunde avnjuta en frukost tillsammans, det var riktigt trevlig att få lite sällskap så vi besämde oss för att umgås resten av dagen oxå!
Vid lunch så hade jag en tid hos min nya läkare, jag var lite nevös innan jag kom dit... hihi
man visste ju lixom inte om han var snygg, ful, trevlig eller otrevlig^^ Men han visade sig vara jätte snäll! så det blir ett plus till han:) Efter det så blev det lite shopping (på ica maxi)... och sedan hem igen.
Nu har jag tagit ett avslappnande bad med en avundsjuk katt som klättrar på mig som en liten apa! visst är det charmigt oxå när han vill pussa på en hela tiden men jag föredrar när pussarna inte har en doft av fisk! ;) Jag får nästan dåligt samvete att jag ska lämna honom ensam snart igen då syrran bjöd hem mig på taco-kväll.
//Hoppas att ni har haft en bra dag och kanske ni laddar inför en utgång ikväll?.♥
 


 

 




 


barnvakt åt syrrans bebis

Då har jag och lilla Axel (på bilden) ätit upp våran delikata brunch som bestod av American pancakes, nu känns det som om jag kan rulla runt som en boll för att jag är så mätt! Men den känslan ska jag snart bli kvitt! ;) Jag tänkte åka in en vända till stan och träna lite så att jag blir redo för beachen 2012 ;). Frågan är bara om jag ska gymma eller  simma? hmm... kanske det blir en promenad med Axel också?.

 


Justin Bieber?



hej på er!
jag kikade runt lite på min telefon och hittade en bild från nyår i Sydney. vi tyckte att han på bilden var väldigt lik Justin Bieber så vi ville bara ha ett kort men det slutade med att fler och fler stod och fotade oss ^^ hihi det är populärt med maskerad masker! ;)


Dunkande huvud och en underbar dag

Att vakna dagen efter en fest är både härligt och jobbigt på en och samma gång.
bra listan:
1:att vackna bredvid någon man känner igen, i detta fall Frida!
2:Många nya roliga minnen
3:Något roligt uppigande som väntar under dagen.

på dåliga listan har vi saker som:
1:att vakna med dunkande huvud
2:att vara bakis för övrigt

När jag kommit hem till lilla sundborn efter att ha snoozat i någon timme så kändes det riktigt bra med en varm kopp kaffe för att ladda batterierna. jag vill ju vara pigg när det är lördag och ska hitta på så mycket. Vid lunch kom nämligen dem två korrarna Johanna och Josefine på besök. Vi pratade om våran framtid och enligt den så kommer vi att lyckas med någonting stort, bara solsken hela tiden och allt flyter på riktigt bra ;P allt som krävs för att lyckas är en gnutta tolamod, stark vänskap, och lite hjälp från gud, eller poolia... så kommer allt att gå enligt planerna ;)

När dem två korrarna lämnade mig och körde iväg som två biltjuvar så var det dags för mig att åka hem till syrran och leka Make up artist. Visst är min syster naturligt snygg men när man ska på fest så är det ju alltid roligt med lite smink;)
 Klockan tickade, hon far iväg på party och jag till min kära vän Linnea.
Vi tittade på den senaste Wrong Turn filmen, så går man på någon hälsosam diet så kan jag rekommendera den filmen.. Det var inte många chips som slank ner! Men gilllar man mycket blod och kroppsdelar så är det en sevärd film.

Hoppas att ni också hade en riktigt mysig och rolig helg! kram banan

Afterdark-Afterwork-After a few drinks

Denna helg har varit fullspäckad av små äventyr! I Fredags så festade jag och min vän Frida till det i min lilla lägenhet i falun, vi dansade o mimade med riktig inlevelse måste jag säga! haha under en låt med Veronica maggio så fick jag ett halv glas vin över mig och inte nog med de så skrattade jag så mycket så att jag nästan kissade på mig, vilket är väldigt jobbigt när jag är så bekväm av mig och förfestar i min one piece! Den är så jobbig när man har brottom till toaletten!! XD
när vi kände oss redo så fortsatte vi till Bishops arms där det blev några shots och en massa fniss^^ Vad som hände resten av kvällen... ja, det är hemligstämplat! ;)

RSS 2.0