lovely day

Det var verkligen en upplevelse att besöka paradise valley, och jag rekomenderar att är man ändå i närheten så är det en plats man ska spendera en heldag på, bada i sötvattnet, blad klippor och vattenfall. ta en massa schysta bilder, hoppa från klipporna. En plats att besöka för alla, jag såg musiker som kom dit och satt med sina instrument, de fick insperation av platsen och spelade superskön musik. så själv kan man gå dit för att bara slappna av, eller med vänner. en mysig plats för familjen eller varför inte en romantisk dejt! 

Walking In Sunshine

Det går tyvärr lite segt med uppdateringarna.. :( Jag har lyckats tajma min resa med typ den enda stormen Taghazout får på 1 år! lol hur stor är chansen... ? och eftersom det aldrig regnar eller så här så  räcker det typ med 2 droppar för att slå ut elen och därav Wifi.. så har varit svårt att blogga.. och ledsamt nog så har jag inte kunnat surfa på 2 dagar heller.. havet är så rörigt och och en massa bråte från en kanal i Banana village har spridits runt så det ligger träd och skit överallt i vågorna, vilket gör det väldigt farligt att surfa. Sedan så är det stor risk att man blir sjuk oxå av alla bakterier som medföljer... men kanske, kanske ska jag surfa lite idag. dock bara white waves :/ vi får inte gå ut djupare än till bröstkorgen då det finns så många starka strömmar nu. Men förhoppningsvis så ska vågorna bli bra till på fredag. ;)

Marockos vackra natur

 Nog är det en fördel att vara lite smidig i kroppen samt ha en god balans när man ska ta sig till paradise valley...

Paradise Valley


Vart bär det av nu?

Dagarna går fort när man har kul! men det är jobbigt att ha semester.. att surfa 2-4 timmar om dagen tar på musklerna och därför bestämde jag mig att i torsdags åka på utflykt till Paradise Valley..  Vilket jag är så glad att jag gjorde! Paradise Valley är en vacker oas belägen vid
marockos kust, 40 minuters körning bland öken och berg från Taghazout och sedan 20 minuters promenad/ lite klättring genom skogen och  över creekar tills man når end 
destinationen Paradise Valley<3 
 å otroligt vacker plats med höga klippor där du kan hoppa från flera meters höjd ner i det kristall klara vattnet. njuta av pålande vattenfall och bra sitta och ta det lungt i solen. avlägset från all civilisation..
 


 

Souk market


Souk market


RSS 2.0